vrijdag 5 juli 2013

Een extra inkomenstenbron genereren: volledig financiële onafhankelijkheid


Eigen baas zijn, voldoende geld en een gezond lichaam
Pure4Ever begeleidt mensen die voor zichzelf, in alle vrijheid, een extra inkomenstenbron willen genereren, dan wel een volledig financiële onafhankelijkheid nastreven. Onze specialisatie is om mensen te leren om voor zichzelf een bedrijf op te zetten. Samenwerking is hierbij de sleutel tot succes. Als team opereren wij in grote groeimarkten en zetten zo een consumentennetwerk op.
Het kan zijn dat je naast de opvoeding van je kinderen binnen de schooltijden of  naast een bestaande baan, werk zoekt. Ook voor zzp-ers zijn er goede mogelijkheden om  extra inkomsten te organiseren, wat na verloop van tijd als passief inkomen binnen komt.


Steeds meer mensen willen een eigen onderneming. Hiertoe werken wij samen met de multinational Forever Living Products (kortweg Forever), de grootste producent en leverancier van hoogwaardige aloë vera en bijenproducten. Het marketing plan van dit zogenoemde netwerkmarketingbedrijf gebruiken wij als raamwerk om de mensen in ons team op te leiden.
De stabiliteit van dit wereldconcern draagt in hoge mate bij aan een 100% garantie voor succes.
Het is momenteel een trend dat mensen heel bewust hun verantwoordelijk nemen voor hun gezondheid en vitaliteit. En daar ook zoveel mogelijk natuurlijke oplossingen voor kiezen.
De combinatie van eigen baas zijn (en daar natuurlijk voldoende geld mee te verdienen) en een gezond lichaam geeft  voor veel mensen de ultieme wens: vrijheid !
Specialismen: Wij bieden vrijwel wekelijks trainingen en workshops aan. Daarnaast vindt een intensieve persoonlijke begeleiding (coaching) plaats.
Contact: +31 6 417797 08
mail: teampure4ever@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten