dinsdag 1 januari 2013

.... Nieuwe doelen in 2013!

2012 afsluiten... nieuwe doelen in 2013!

.....Rust.....Investeren.....Waarde.....Goede communicatie.....Wat ben jij waard?.....Toekomst.....Gezonder voelen.....Ontspannen.....Motivatie.....Uitdaging.....Lef.....Kwaliteiten ontwikkelen.....Balans.....Weerbaar.....Energie.....Nieuwe zin!.....Veilig zijn.....Bijzonder.....Opvoeding.....Gezin.....Voelen.....Helpende gedachten.....Doen!.....Zelfvertrouwen.....
Moonphotography.nl

Is je relatie toe aan verbetering?


Succesvolle methode:
In mijn praktijk maak ik onder andere gebruik van de methode EFT (Emotionally Focused Therapy).
Een zeer effectieve methode voor relatietherapie, individuele therapie en gezinstherapie.

 
Naast relatietherapie en individuele therapie, geef ik ook regelmatig trainingen. De ‘Houd mij vast’ preventietraing is ontwikkeld op basis van een krachtige en succesvolle methode binnen de relatietherapie. Deze methode is bewezen effectiefgebleken en vindt inmiddels zijn vlucht over de hele wereld. De grondlegger van deze methode is Sue Johnson uit Canada. Zij heeft de Emotie gerichte relatietherapie ontwikkeld (EFT Emotionally Focused Therapy).
Heb je interesse in een ‘Houd me vast’ preventietraining in Dordrecht dan kunt u zich
inschrijven bij Mirjam Veltman: info@moonconsultancy.nl
Praktijk gegevens: Moon Consultancy, praktijk voor Relatie Gezin en Individuele therapie
in Dordrecht. Riouwstraat 37. Tel: 06-51515962.www.moonconsultancy.nl

 






Geschenkje:
Ben je nog op zoek naar een kerstgeschenkje voor een dierbare of gewoon om jezelf te verwennen? Het boekje "allemaal bijzondere mensen" staat vol korte, herkenbare, ontroerende verhaaltjes. Je bestelt het via bol.com, de site www.mirjamveltman.com of door een mailtje te sturen. Wil je een gesigneerd exemplaar, dan kan je dat (via de mail) aangeven en zorg ik er voor! 

 
Mirjam Veltman "Allemaal bijzondere mensen"

Het lezen en bekijken waard!


Filmpjes en leesvoer
Moon Consultancy in de media
Regionale Samenwerking: Moon en professionals

moonphotography
CONTACT

Mirjam Veltman 06-51515962

info@moonconsultancy.nl

A
lgemene informatie Moon Consultancy

Achtergrond artikelen en specifieke informatie

Gezond van lijf en leden

 

Veranderingen
Het vastzitten in oude patronen is een bekend thema in mijn mijn praktijk. Last hebben van bepaald -terug kerend- gedrag, bij jezelf of dat van een ander. En niet weten hoe je hier veranderingen in kunt aanbrengen... Het samen zichtbaar maken en in kaart brengen van deze patronen, helpt jou deze te herkennen en er bewust van te zijn. Zodat je een nieuw wél helpend patroon kan ontwikkelen. Eén die wél bij jou past en waar jij je voordeel mee kan doen. Ben jij ook toe aan aan positieve veranderingen? Meer energie en wil je lekkerder in je vel zitten? Neem contact op voor een afspraak!



Kies je voor afwachten of actie ?
Stress of succes?
Heb plezier in wat je doet en geloof in jezelf.



Stress kan je helpen als je een bepaalde prestatie wilt leveren zoals een examen, in je werk of een wedstrijd. Door deze tijdelijke stress ga je beter presteren.
Lange tijd blootstaan aan stress kan schadelijk zijn. Vooral als je draaglast voor langere tijd groter is dan je draagkracht. Dan ben je roofbouw aan het plegen. Kijk eens of je jouw draaglast kunt verkleinen en tegelijkertijd je draagkracht kunt vergroten. Door voldoende rust te nemen en gezond te leven vergroot je je draagkracht.
Door structureel last van stress te hebben, wordt je afweersysteem  ondermijnd. Wil je anders leren omgaan met stress en je draagkracht vergroten? Met een concreet plan, goede oefeningen en (soms confronterende) gesprekken, krijg je meer inzicht om je dagelijks leven zo in te richten dat je beter functioneerd. Starten? Neem contact op voor een afspraak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten